Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/9/6/b/goldstylems.com/httpd.www/inc/library/functions.php on line 712 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/9/6/b/goldstylems.com/httpd.www/inc/library/class.template.php on line 162 Juweel
  • De gouden regel van succes - een legering van geld.
    Mykhaylovskyy Logo


#slider
#slider
#slider
#slider

Juweel

Een van de belangrijke aspecten van de beoordeling edelsteen is om te leren om te kijken naar de steen, zelfs als je niet kunt dat doen als een gemologist. Laten we beginnen met de terminologie en het begrip van wat er achter de woorden, met name die van de Gem karakteriseren.

Als het een gesneden steen, is het belangrijk om een aantal termen die in dit gebied. Elementen van steen varieert in zijn proporties, en het beïnvloedt de schittering respectievelijk uiterlijk en uitstraling.

Gordel - is de rand of punt van de steen, die de omtrek vormt. Dit is het einde, waar interlock bovenste en onderste deel van de steen, dat in feite een soort scheidingslijn. Het is hier dat gewoonlijk vastgesteld frame.
Crown. Kroon genoemd bovenkant van de steen, boven de gordel.

Paviljoen - dit is het onderste deel van de steen, met andere woorden het deel van de steen, hetgeen onder de gordel naar beneden punt.

Coleta. Cadet - is het laagste punt in de steen. Op grond van onderzoek, een aantal stenen dat u het niet kunt zien, die waarschijnlijk duidt op een mogelijk huwelijk, maar met betrekking tot de gekleurde stenen, kan de vraag rijzen over het plan van snijden.

Grond (of tabel). Dit is - een plat bovenvlak van steen, en is - de grootste rand, soms gezicht butt. De term "grootte van het gebied" wordt gebruikt om de breedte van het gezicht, vaak uitgedrukt als percentage van de totale breedte van de steen beschrijven.

Juweel

De belangrijkste en ook het meest eenvoudig om de factoren die moeten worden overwogen bij de beoordeling van de steen te begrijpen - wordt gesneden. Als het gaat om snijden, bedoelen we niet de vorm van de steen. We hebben het over de kwaliteit en de grondigheid van de verwerking van de grondstoffen. Afgewerkte producten hebben een verscheidenheid van vormen, die populair zijn bij klanten. Externe vorm van invloed op de algemene aantrekkingskracht van de steen, maar de snijkwaliteit is niet kritisch. Voor de vorm van de gemiddelde consument - het is gewoon een kwestie van persoonlijke voorkeur. De populairste sneden weergegeven in onderstaande figuren.


Rond

Rond zijaanzicht

Driehoek

Peervormig

Markies


Ovaal


Emerald


Rodiant


Hart


Baguette
Top