• De gouden regel van succes - een legering van geld.
    Mykhaylovskyy Logo


#slider
#slider
#slider
#slider

Andere metalen

Palladium - een zacht, kneedbaar metaal van de platina-groep, de kleur is donkerder zilver, maar lichter dan platina gemakkelijk opgerold in folie en trok in een dunne draad, de chemische en fysische eigenschappen aanzienlijk lager dan platina - gemakkelijk opgelost in het "aqua regia" en salpeterzuur. In de sieraden industrie wordt gebruikt als een component van wit goudlegering en hittebestendige legeringen.

Rhodium - een blauw-wit metaal, hard, hoogsmeltende, sterk reflecterende, met gloeilampen - kunststof, gemakkelijk te werkdruk, chemisch zeer passief - niet oxideren in de lucht, in water, niet reageert met zuren en mengsels daarvan, opgelost in alkalische cyanide . Rhodium is bestand tegen zuurstof, zwavel, fosfor, chloor, fluor. In sieraden rhodium wordt gebruikt als het materiaal van decoratieve en beschermende coatings (rhodium), zilver en goud (wit goud) sieraden.

Ruthenium - vuurvaste metalen, de kleur is niet erg verschillend van platina, maar meer hard en bros, chemisch zeer bestendig en slijtvast, in sieraden wordt meestal gebruikt als een component van platina legeringen.

Iridium - zeer hard en bros zilverachtig-wit, extreem chemisch resistent - niet daarvan reageren met basen, zuren, en mengsels; moeilijk te verspanen (druk - enkel in warme toestand). In de juwelenindustrie in legeringen met platina en rhodium gebruikt om glaswerk te maken.

Osmium - wit met een blauwgrijze tint metaal, zeer vuurvaste, zwaar, hard en bros kunnen niet worden bewerkt, niet in rastvoryaetsyag zuren en "koningswater" in legeringen met platina om hen hardheid en elasticiteit.
Top